Decodoek

Decodoeken zijn geschikt om in een zogenaamd decoframe te plaatsen. Ze zijn rondom voorzien van een platte siliconen pees die heel eenvoudig in het aluminium frame gespannen kan worden. Hierdoor zijn de doeken in een handomdraai te verwisselen en kun je eindeloos blijven varieren.

Leverbaar in vele soorten en maten

Ander bijkomend voordeel is dat het decodoek en frame in alle maten leverbaar is, en verkrijgbaar is als vrijstaand frame, maar ook als wand- en plafondframe. Zo kun je bijvoorbeeld een lelijke of onregelmatige wand of plafond wegwerken met een decoframe dat de gehele wand bedekt. Ook andere vormen dan een rechthoek of vierkant zijn te maken met het decoframe, zolang het frame maar rechte randen heeft. Zo is bijvoorbeeld een L-vormig decodoek geen enkel probleem. Ook kan een uitsparing voor bijvoorbeeld een raam gemaakt worden.

De zekerheid van kwaliteit

Het frame, het decodoek en de inkten die wij gebruiken zijn allemaal van topkwaliteit. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je er jarenlang plezier kunt hebben. Ook wanneer je regelmatig van doek veranderd blijft het opspansysteem naar behoren functioneren.

Bestel je decodoek nu en stel deze eenvoudig samen in onderstaand keuzemenu. 

 

Ontwerp

Materiaal

Decodoek


Materiaal:
Polyester met coating
Toepassing:
Textielframes, XL doeken
Meer informatie

Afwerking

Meer informatie

Afmetingen / aantal stuks

Prijzen en levertijden

Incl. BTWExcl. BTW