Spandoeken

Of je nu je product, bedrijf of happening wil promoten, een spandoek trekt de aandacht! Bij Spandoek.nl koop je de beste spandoeken voor de laagste prijs.

Al jaren een populair communicatiemiddel

Een spandoek is een ideale manier om je (reclame)boodschap over te brengen. De lage kosten, grote attentiewaarde, het gebruiksgemak en de flexibiliteit in afmeting en afwerking, alsmede de vorm van het product, maken dat spandoeken al jaren een van de meest gebruikte sign- en communicatiemiddelen zijn. Naast de "normale" spandoeken leveren wij ook verschillende soorten spandoeken in standaard afmetingen voor speciale doeleinden zoals bouwhekdoeken of dranghekdoeken

Wij helpen je graag met je ontwerp

Natuurlijk kun je zelf een printklaar ontwerp aanleveren, maar wanneer dat niet lukt, hebben wij een team van ervaren ontwerpers die klaar staan om dat tegen een kleine vergoeding voor je te doen. 

Topkwaliteit voor een lage prijs

Onze spandoeken wordt met de beste inkten bedrukt en zijn daardoor zowel geschikt voor indoor als voor outdoor gebruik. Doordat wij grote aantallen spandoeken maken kunnen wij topkwaliteit leveren voor een lage prijs.

Bestel je spandoek nu en stel het eenvoudig samen in onderstaand keuzemenu. Bestel eventueel een buizenframe in het menu "Overigen".   

 

Ontwerp

Materiaal

Block out


Materiaal:
PVC Doek 610 gr/m2
Toepassing:
Dubbelzijdige prints
Meer informatie

Mesh


Materiaal:
Luchtdoorlatend PVC Doek 270 gr/m2
Toepassing:
Spandoeken, steigerdoeken, bouwhekdoeken
Meer informatie

PVC (frontlit)


Materiaal:
PVC, Bisonyl 510 gr/m2
Toepassing:
Spandoeken, Bouw- en dranghekdoeken
Meer informatie

Vlaggenstof


Materiaal:
polyester doek 110 gr /m2
Toepassing:
vlaggen, beachflags, spandoeken etc
Meer informatie

Enkel- Dubbelzijdig?

Meer informatie

Afwerking

Meer informatie

Afmetingen / aantal stuks

Prijzen en levertijden

Incl. BTWExcl. BTW